Căutare Live

Hologramele devin realitatea datorită – Microsoft Holograph

Imaginea de mai jos este o mostră infimă dintr-un test cu holograme realizat recent de către cercetătorii de la Microsoft Research.

Imaginea de mai jos este o mostră infimă dintr-un test cu holograme realizat recent de către cercetătorii de la Microsoft Research.

Microsoft Holograph este numele dat unui proiect ce pare desprins din viitor. După ce am văzut holograme timp de mai mulţi ani în filme foarte populare precum Star Wars, se pare că ne apropiem cu paşi repezi de momentul în care acestea vor exista în sufrageriile noastre sau măcar în săli de conferinţă.

Un grup de cercetători de la Microsoft Research a demonstrat Holograph în urmă cu câteva zile, reuşind să materializeze volume mari de date într-o manieră mult mai complexă decât 3D. Partea de randare se realizează pe o suprafaţă ce pare să fie la câţiva centimetri sau zeci de centimetri deasupra ecranului.

Citeste AICI continuarea articolului!

Prin noi recorduri de popularitate, WhatsApp devine de neoprit... Prin noul Newswire, Facebook vrea să devină sursa voastră de ştiri...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri