Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Inceputul Google Buzz, cu probleme

Acum ceva timp, cei de la Google au lansat un serviciu integrat Gmail – Buzz. Cu el sperau sa elimine concurenta site-urilor de socializare extrem de cunoscute si folosite, respectiv Facebook si Twitter. Dar nu prea au reusit.

O data cu Buzz, utilizatorii Gmail aveau posibilitatea de a face schimb de text, imagini si clipuri video si vor putea transmite celorlalti update-uri legate de viata lor. Totodata, le era permis sa trimita continut de pe Flickr, Youtube sau Picasa. Aceste lucruri au entuziasmat repede tinerii dar la fel de repede au ajuns sa fie obiectul unor critici la adresa serviciului.

Nu numai ca cei de la Google folosesc aplicatii asemanatoare Facebook si Twitter (vezi Tweep), dar au aparut si probleme tehnice pe parcurs. Multi utilizatori au fost nemultumiti de gradul scazut al confidentialitatii datelor; mesaje destinate doar prietenilor apropiati apareau si in pagina unor straini.

Cristi Manafu, un om informat din mediul on-line, spune pe blogul sau ca prefera sa ramana pe Facebook sau Twitter decat sa intre pe Google Buzz. El argumenteaza ca este mai bine sa ai date pe mai multe platforme decat doar pe una.

Google a facut unele modificari, dupa criticile aduse de utilizatori. In curand, serviciul va fi disponibil si pe telefonul mobil, dar atentie - doar cele dotate cu sistem de operare Android.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro