INCREDIBIL! Telefonul pe baza de suc si energie electrica obtinuta din hartie. Vezi cele mai tari inventii ecologice!

Sony a reusit sa obtina energie electrica direct din hartie dupa ce in urma cu mai multi ani crease bateria bazata pe celuloza. Un alt cercetator chinez a creat

Ideea ca resursele planetei sunt limitate iar cerintele omenirii in continua expansiune i-a determinat pe cercetatori sa caute solutii noi de obtinere a energiei.

Asa s-a ajuns la inventarea bateriei ce functioneaza cu celuloza sau a telefonului care functioneaza pe baza de ... suc, inventat de Daizi Zheng. Surprinzator, conform declaratiilor chinezului care a produs device-ul, o canda de Coca Cola poate alimenta telefonul o perioada de 4 ori mai mare decat cea in care se descarca o baterie obisnuita.

Sony a descoperit recent ca se poate obtine energie electrica utilizand doar hartie. Astfel, folosind o enzima cercetatorii companiei au descoperit ca se poate izola celuloza din hartie iar apoi au aplicat principiul bateriei ce functioneaza pe acea substanta, inventata tot de ei in urma cu ceva ani.

Foto: Engadget.com

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri