Căutare Live

Intel a lansat cipurile configurabile

Compania Intel a anuntat ca procesoarele Atom vor lucra cu cipuri Altera, pentru a putea fi compatibile cu echipamentele medicale si alte aplicatii.Prin combinarea procesorului Atom cu circuitele Altera, Intel va putea sa ofere cipurile din seria E600C in asa fel incat sa poata fi programate dupa cerinte. Intel se asteapta la o crestere de 25% a cererilor de pe piata cipurilor, in urmatorii patru, cinci ani.

Conform Reuters, in luna septembrie, compania a lansat si procesoare destinate computerelor de masini si televizoarelor prin web, iar saptamana trecuta a achizitionat CognoVision.

Cipurile incluse vor insuma un miliard de dolari din profitul de 44 miliarde de dolari inrgeistrat in acest an. Seria E600C va fi disponibila la inceputul anului 2011.

Proiectorul BenQ W1000 - 4.000 de ore de viata... "Daily" - primul ziar digital exclusiv pentru Tablet PC-uri...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri