Căutare Live

iPad 2 - lansata de vineri oficial si in Romania

Tableta iPad 2 va fi lansata oficial in ma­gazinele din Romania maine, urmand sa fie disponibila in centrele Apple Premium Reseller si ale partenerilor de retail, a anuntat Apcom, distribuitorul exclusiv pe piata locala al produselor companiei ame­ricane.

Pretul noului produs nu a fost insa anuntat. iPad 2 a fost lansat in prima par­te a lunii martie in Statele Unite si in alte 26 de state spre sfarsitul lunii.

Tableta se rega­seste deja pe piata romaneasca in oferta eMAG, cu preturi incepand de la 2.500 de lei, pentru varianta de baza. Cea mai scum­pa versiune costa 3.800 de lei.

La nivel mondial, in primul weekend dupa lansarea oficiala din 11 martie s-au vandut aproxima­tiv jumatate de milion de tablete.

Citeste si fin.ro!

Aproape jumatate dintre aplicatiile pentru smartphone-urie au si functia de spion... LinkedIn a lansat versiunea in limba romana...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri