Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

iPad intra in Europa din 28 mai. Esti gata sa-l ai?

Dupa lansarea oficiala in magazinele din Statele Unite din 3 aprilie, Apple a anuntat astazi ca incepand cu 28 mai opt tari europene vor dispune in magazinele proprii de mult ravnitul iPad.

Acestea sunt: Franta, Germania, Italia, Spania, Elvetia, Anglia, Scotia si Tara Galilor. Precomenzile se vor putea face incepand de luni, 10 mai.

Interesat de preturi? Iata-le:

Franta si Germania: de la 499 euro la versiunea de 16 GB cu WiFi pana la 799 euro la varianta cu WiFi si 3G. Versiunile cu 3G costa cu 100 de euro mai mult decat cele care au doar WiFi.

Marea Britanie: de la 429 lire (505 euro) pana la 699 lire (809 euro) la versiunea de 64 GB cu WiFi si 3G. Variantele cu 3G costa cu 100 de lire mai mult decat cele care au doar WiFi.

Apoi, in iunie, iPad-ul va mai patrunde oficial in alte tari precum Austria, Belgia, Hong Kong, Irlanda, Luxemburg, Mexic, Olanda, Noua Zeelanda sau Singapore.

Pe 3 mai Apple anuntase ca a vandut un milion de terminale iPad in primele 28 de zile de comercializare in SUA, ritmul de vanzari fiind extrem de alert.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro