iPad si Ion Apprentice te invata sa canti la pian

Daca in trecut, cantatul la pian era vazut ca un semn distinctiv al aristocratiei, cu noua orga a americanilor de la Ion, oricine poate deveni un virtuoz, oriunde si oricand.

Ion Piano Apprentice este, dupa cum si numele sugereaza, o orga ce te ajuta sa inveti sa canti la pian. Daca ai si un iPad!

Pe langa clasicele clape, ea este prevazuta cu un port pentru conectarea iPad-ului pe care pot rula lectiile in urma carora vei descoperi cum se citeste un portativ sau cum sa canti un fragment din „Lacul lebedelor". In acest din urma caz, vei fi ajutat, in demersul tau, chiar de Scott Houston, un celebru instructor de pian, castigator al premiului Emmy.

O alta facilitate a acestei inventii este faptul ca in timpul rularii lectiilor tastele ce trebuie apasate isi schimba culoarea consecutiv sau simultan, pentru a facilita procesul de invatare.

Orga poate fi conectata la iPhone. Acest lucru este cu atat mai important cu cat soft-ul educational ce include lectiile de muzica nu este preinstalat. El reprezinta o aplicatie ce poate fi downloadata de pe AppStore.

Costul de achizitie al acestui gadget este de 400 de dolari.

foto: engadget.com

Ultimele știri