iPhone 4S a stabilit un nou record. Vezi la ce!

Desi a produs dezamagire la lansare, asteptat fiind modelul iPhone 5, iPhone 4S a generat precomenzi de 200.000 de unitati in doar 12 ore pentru operatorul american AT&T, devenind produsul cu cel mai fulminant debut din portofoliul Apple.

"S-a inregistrat o cerere extraordinara" pentru noul iPhone, a declarat AT&T, citat de Bloomberg. Aceasta este primul model disponibil in acelasi timp in oferta celor trei mari operatori americani, AT&T, Verizon si Sprint, pana acum Apple preferand parteneriatele exclusive, atat in SUA cat si in restul lumii.

iPhone 4S a fost lansat marti, intr-o conferinta de presa. Asemanator cu predecesorul sau, iPhone 4, telefonul aduce imbunatatiri la nivelul procesorului, a sistemului de operare, dar si a comenzilor vocale.

Pentru varianta de 16 GB pretul este de 199 de dolari, 299 de dolari modelul de 32 GB si 399 de dolari versiunea de 64 de GB. Telefonul intra la vanzare din acesta luna, iar pana in decembrie va fi lansat in peste 70 de tari.

iPhone-ul genereaza 40% din vanzarile Apple la nivel global.

Parteneri
Rulouri cu scorțișoară. Rețeta celebrelor cinnamon rolls
Dacă nu ai încercat încă rețeta de rulouri cu scorțișoară, o poți pune pe listă pentru a o prepara într-un weekend. Rețeta celebrelor cinnamon rolls este ușor de preparat, rulourile sunt delicioase și le vei adora de la prima degustare. Rulourile cu scorțișoară pot fi savurate simple sau alături de cafea, de un ceai aromat sau o cană cu lapte.
Catine.ro
Ultimele știri