iPhone 5 ar putea fi lansat pe 7 octombrie in Statele Unite

Desi nu exista inca niciun anunt oficial din partea Apple, iPhone 5, sau iPhone 4S, in functie de ce vor decide Steve Jobs si compania sa lanseze in toamna anului 2011, reprezinta unul dintre cele mai dezbatute subiecte de pe piata high-tech.Conform surselor citate de IBT, noul iPhone 5 sau varianta imbunatatita iPhone 4S, va ajunge pe piata americana pe 7 octombrie. Site-urile de specialitate speculeaza ca noul telefon va fi compatibil atat cu GSM, cat si CDMA. In ceea ce priveste SIM-ul, parerile sunt impartite, exista surse care sustin ca telefonul va avea un design fara cartela, in timp ce altele anunta ca noul iPhone va avea slot pentru SIM, special pentru cartelele utilizate in afara tarii in care este vandut.

Noile patente achizitionate de Apple sugereaza ca zvonurile sunt justificate, compania avand capacitatea tehnica de a oferi clientilor posibilitatea de a avea mai multi furnizori de telefonie mobila pe acelasi dispozitiv.

Conform unui producator din Taiwan, Apple a marit volumul comenzii pentru iPhone cu 12-13% pentru cea de-a doua parte a anului 2011. Producatorul estimeaza ca vor fi fabricate aproximativ 56 de milioane de telefoane, totalul terminalelor vandute fiind aproximat la 95 de milioane de unitati in 2011.

Sursa: Antena3

FOTO: engadget.com

Ultimele știri