Căutare Live

Jocul GTA V are data de lansare

Planurile celor de la Rockstar pentru GTA V par sa fie putin intarziate, intrucat jocul nu va mai ajunge in magazine in primavara acestui an. Desi mai mult ca sigur in cateva luni vom afla detalii oficiale despre noile console, studioul a impins lansarea lui Grand Theft Auto V pana in toamna.

Mult anticipatul joc va ajunge in magazine incepand cu data de 17 septembrie, pe Xbox 360 si PlayStation 3. Astfel, echipa Rockstar North va avea mai mult timp sa finisese orasul Los Santos, care se anunta a fi mai mare decat toate jocurile GTA puse la un loc. Aici este vorba probabil mai mult despre faptul ca va exista posibilitatea de explorare a zonei citadine, a zonei muntoase din imprejurimi, a oceanului si a spatiului aerian. Povestea va urmari trei personaje, fiecare dintre acestea putand fi controlate in orice moment.

Este clar ca Rockstar doreste sa impinga limitele consolelor actuale si ca acesta va fi probabil unul dintre ultimele hit-uri ale generatiei curente de console. Faptul ca jocul intarzie este intr-adevar o veste trista, insa avand in vedere cat de aglomerata este prima jumatate de an in materie de lansari de jocuri, probabil ca nu este un lucru atat de rau.

Citeste AICI continuarea articolului!

My Xperia te ajuta sa iti gasesti telefonul pierdut... Facebook a inceput sa genereze incasari semnificative...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri