Lenovo IdeaPad U1 - laptopul tableta

Lenovo IdeaPad U1 poate fi utilizat pe post de laptop dar si ca tableta (cand numele ii devine Le Pad) fiindca ecranul de 10 inci se detaseaza. Tableta ruleaza pe Android 2.2, insa in momentul conectarii la tastatura trece automat pe Windows 7.

Ecranul lui IdeaPad (tableta LePad) are diagonala de 10,1 inch, cantareste circa un kilogram si suporta card de memorie de 16 GB sau 32 GB. Folosit pe post de tablet PC ruleaza Google Android 2.2, dispune de procesor 1.2GHz Qualcomm Snapdragon, producatorul sustinand ca bateria poate tine pana la opt ore.

2011/01/05//172079-lepad.jpg

Ecranul lui IdeaPad (tableta LePad) are diagonala de 10 inci, cantareste aproape un kilogram si suporta un card de memorie de 16 GB sau 32 GB. Folosit pe post de tablet PC ruleaza Google Android 2.2, dispune de procesor 1.2GHz, iar bateria poate tine pana la opt ore.

Foto: lenovo.com / engadget.com

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri