Căutare Live

LG GPad 8.3 – O noua tableta pentru cei cu “buzunare largi”

LG a prezentat astazi in cadrul conferintei de presa de la IFA Berlin o noua tableta cu o diagonala de 8,3 inci, intitulata LG GPad 8.3.

Dispozitivul are o rezolutie cu mult peste dispozitivele actuale ale concurentei, de 1920 x 1200pixeli, in imaginea de mai jos fiind comparata direct cu o tableta Samsung, Galaxy Note 8 cel mai probabil, si cu iPad mini, ambele cu o rezolutie foarte mica in comparatie cu creatia LG.

Specificatiile tabletei sunt mai mult decat interesante. Pe langa ecranul foarte bun, aceasta are o baterie de 4600 mAh, ruleaza Android JellyBean 4.2.2 cu ajutorul unui procesor Quad-Core cu o frecventa de 1.7 GHz, un procesor din seria Snapdragon S600. Cantitatea de memorie RAM este de 2 GB. In pofida acestei configuratii, dispozitivul are o grosime de 8,33 mm si cantareste doar 338 grame.

Avantajele software includ QPair si QSlide. Prima este o aplicatie ce permite primirea apelurilor de pe alte dispozitive Android, pe tableta QPad. A doua functie permite rulare a trei aplicatii simultan pe ecranul tabletei, un adevarat avantaj pentru multitasking. KnockON este numele tehnologiei ce permite pornirea ecranului printr-un gest simplu de lovire a acestuia cu degetul, de doua ori.

Citeste AICI continuarea articolului!

Zvonuri despre phablet Apple si un hands-on cu iPhone 5C... Un alt fel de Call Of Duty ajunge exclusiv pe iOS pentru 7 dolari...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri