MC Hammer vrea sa detroneze Google. Va lansa propriul motor de cautare

Stanley Kirk Burrell, cunoscut mai bine sub numele de Hammer, a anuntat ca intentioneaza sa se lupte cu una dintre cele mai mari companii ale lumii, Google, scrie Washington Post.Conform prezentarii realizate de fostul muzician, elementul care distinge WireDoo de Google este faptul ca genereaza rezultate bazandu-se mai mult pe relatia dintre subiectele cautate, decat pe cuvintele-cheie.

Aatfel, daca cineva cauta o casa, ar primi rezultate pentru locatie, sistemul educational local, solutii de finantare si alte subiecte legate de achizitionarea unei case.

Desi ideea lui Hammer suna bine, este putin probabil ca WireDoo sa devina un competitor serios pentru Google, companie care domina piata motoarelor de cautare de peste un deceniu, iar principalul competitor de la Microsoft, Bing, nu are un impact foarte mare la public.

Sursa: Antena3
Foto: zimbio.com

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri