Căutare Live

Metoda care nu dă greș. Cum poți intra în calculatorul cuiva din propria locuință

Cum spionezi calculatorul cuiva depinde de informațiile pe care dorești să le obții, În prezent, există câteva metode extrem de eficiente.

Cum spionezi calculatorul cuiva depinde de informațiile pe care dorești să le obții, În prezent, există câteva metode extrem de eficiente.

Înainte de a prezenta metodele prin care poți spiona calculatorul unei alte persoane, merită să îți amintim că, în cazul în care nu sunt respectate anumite limite, acest lucru se poate transforma într-o activitate ilegală. Site-ul Lifehacker prezintă trei situații în care poți supraveghea calculatorul unei persoane, fără a îți face griji că încalci legea: monitorizarea activităților unui copil, monitorizarea performanțelor unui angajat și supravegherea unui angajat pentru detectarea unor ilegalități.

În fiecare dintre cele trei cazuri de mai sus, folosirea unei măsuri de supraveghere a calculatorului poate fi explicată cu ușurință. Dar indiferent de cum spionezi, trebuie să iei în considerare și încrederea pe care cealaltă persoană o are în tine. Nicio justificare legală nu ar putea repara situația din moment ce o persoană realizează că a fost supravegheată de cineva apropiat fără a conștientiza acest lucru. Având în vedere cele spuse mai sus, înainte de a vă prezenta cele trei situații, trebuie să urmați doi pași importanți.

Continuarea pe Playtech.ro.

Habar nu aveai cât este de simplu! Aşa ELIMINI ZGÂRIETURILE de pe TELEFON sau TABLETĂ... Şi tu faci asta? Află ce se întâmplă dacă îţi laşi telefonul la încărcat prea mult sau îl foloseşti când e băgat în priz...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri