Microsoft critica din nou iPad-ul printr-o noua reclama

Cateva avantaje ale unei tablete cu Windows RT sunt evidentiate de Microsoft in cea mai recenta reclama din seria anti-Apple.

iPad-ul este cea mai populara tableta la ora actuala. Cu toate ca marja de diferenta intre cei care folosesc un iDevice si orice alt ultraportabil similar cu Android s-a mai micsorat, numarul celor care au sau isi doresc un iPad inca este foarte numeros.

In incercarea de a atrage cativa utilizatori noi in curtea Microsoft, gigantul din Redmond a inceput o campanie destul de agresiva anti-Apple si, explicit, . Cel mai nou videoclip din serie il puteti vedea mai jos si face o comparatie intre un Dell XPS 10 si un iPad de 32GB. Se incepe cu o functie de zoom out care iti permite sa vezi toate aplicatiile instalate si care lipseste pe iOS. Se continua cu incercarea unui utilizator de a descarca imagini de pe un card microSD. Desi in cazul Apple exista un adaptor care faciliteaza aceasta activitate intr-un mod foarte simplu, tableta cu Windows RT vine cu cititor de carduri integrat. Comparatia este finalizata cand, posesorul tabletei Dell demonstreaza ca respectiva creatie este capabila si de afisarea mai multor aplicatii deschise simultan.

Citeste AICI continuarea articolului!

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri