Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Mobil de pensionar, disponibil in Romania

Daca ai ajuns la varsta a treia nu inseamna ca nu poti vorbi la micutele telefoane mobile. Orange Romania va lansa joi un telefon special creat pentru persoanele in varsta, usor de folosit si prevazut cu volum puternic, tastatura cu cifre mari si redare vocala a cifrelor tastate, apelare rapida si buton pentru apeluri de urgenta.


Pe ecran, caracterele sunt afisate foarte vizibil, iar meniul simplu faciliteaza accesul la optiunile telefonului. De asemenea, prin apasarea butonului pentru apeluri de urgenta telefonul initiaza automat un apel sau trimite un mesaj la un numar stabilit in prealabil de catre utilizator

Telefonul ZTE S302 va fi disponibil de joi, 13 mai, in oferta Senior, la preturi pornind de la un euro (TVA inclus).

Impreuna cu telefonul, oferta Senior include un abonament cu 500 de minute incluse pentru apeluri in retea si catre orice retea fixa nationala, de la 6 euro/luna (TVA inclus).

Oferta Senior se adresează exclusiv pensionarilor, iar activarea se face in orice magazin sau partener Orange, pe baza talonului de pensie. In afara ofertei Senior, telefonul ZTE S302 poate fi achizitionat si separat, la preturi pornind de la 9 euro (TVA inclus).

sursa: jurnalul.ro

foto: gsmarena.com

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro