Căutare Live

Nokia Lumia 1020, cea mai performanta “camera foto cu telefon”, in Romania

Nokia Lumia 1020 a fost de la aparitia sa un produs foarte discutat, iar astazi a fost prezentat oficial si in Romania.

Toata lumea si-a exprimat parerea cu privire la acest dispozitiv pana acum, mai ales in legatura cu capabilitatile lui foto. M-am jucat cu el cateva minute si pot spune ca este un produs interesant. Sa vedem plusurile si minusurile, la prima vedere.

Dimensiunea senzorului este de 1/1.5 inci, spre deosebire de 1/2.3 inci, cat are Sony Xperia Z1, care are o rezolutie de 20 Megapixeli. O dimensiune mai mare a senzorului este benefica, insa, daca e sa luam in calcul numarul de 41 megapixeli, nu este chiar atat de mare. Luminozitatea oferita este apropiata de cea a lui Xperia Z1.

Valoarea adaugata pe care o aduce Nokia Lumia 1020 vine din software-ul inteligent, ce fera o multime de optiuni de editare a fotografiei atat inainte de captura, cat si dupa aceea.

Ce nu mi-a placut insa este numarul destul de mare de meniuri prin care trebuie sa treci pentru a efectua o singura modificare asupra imaginii. Aceasta problema ii revine lui Microsoft, sistemul de operare afisand aceste optiuni, separate, in loc sa le adauge pe ecranul principal, de unde sa fie usor de selectat. Cea mai buna metoda ar fi cea a afisarii optiunilor cum se intampla la un DSLR, pe tot ecranul sau pe margine. Utilizatorul trebuie sa inteleaga meniul, sa inteleaga faptul ca are nevoie sa descarce aplicatii dedicate, gen Nokia Smart Camera pentru a accesa aceste functii.

Citeste AICI continuarea articolului!

Noul Nexus 5 primeste specificatii complete ipotetice... Samsung iar insala benchmark-urile, cu Galaxy Note 3...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri