Live acumFilm: Craiasa zapezii - Foc si gheata
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Nokia mai are ceva pe teava. Sa fie oare Lumia Catwalk?

Dupa ce a incantat utilizatoriii din SUA cu lansarea Lumia 928 pentru Verizon, Nokia a inceput sa promoveze un nou smartphone misterios.

Nu au trecut nici 3 zile de cand Nokia se lauda cu performanta un nou . Cu toate acestea, cu doar 2 zile inaintea unui eveniment al companiei care va avea loc la Londra, finlandezii a inceput difuzarea clipului de mai jos. Destul de ambiguu, cu tag-line-ul ,,Mai mult decat pot vedea ochii tai”, noul clip infatiseaza, fara prea multe detalii, spatele unui nou smartphone ce pare realizat din aluminiu. Amplasamentul blitzului si profilul din dreptul camerei scot clar in evidenta faptul ca nu vorbim de acelasi Lumia 928 anuntat in SUA.

Sunt mari sanse ca aceasta sa fie o campanie de suspans creata in jurul unui dispozitiv pe care in trecut l-am . Dimensiunea mai mare a senzorului, evidentiata in clip, poate in acelasi timp sa fie o referinta subtila la un smartphone cu un senzor de 41 de megapixeli, ce va fi preinstalat cu Windows Phone. La lansarea 808 PureView mai multe persoane din companie au mentionat un posibil terminal cu WP8 dotat cu aceeasi camera impresionanta. Sunt mari sanse ca acest nou aparat sa poarte numele de Lumia 925 si sa aiba o mare parte din specificatiile interne similare cu Lumia 920.

Citeste AICI continuarea articolului!

Recomandari