Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Noul CEO Nokia explică ce se întâmplă cu ce a rămas după Microsoft

Deşi pare greu de crezut, Nokia nu va muri după achiziţia de către Microsoft, ci pur şi simplu se va concentra pe alte domenii.

Deşi pare greu de crezut, Nokia nu va muri după achiziţia de către Microsoft, ci pur şi simplu se va concentra pe alte domenii.

După ce Stephen Elop s-a mutat din funcţia de CEO Nokia în cea de director de divizie la Microsoft, ceea ce a mai rămas din compania finlandeză avea nevoie de un nou lider. Acesta poartă numele Rajeev Suri, este în vârstă de 46 de ani şi are o experienţă de peste 20 de ani în cadrul Nokia. În trecut, Suri era responsabil de Nokia Solutions and Networks, o divizie derivată din Nokia Siemens.

Acum, din funcţia de CEO Nokia, Rajeev a afirmat că gigantul pe care îl conduce la această oră se va axa în principal pe trei segmente: reţele, tehnologii şi aplicaţia de cartografiere HERE. Vizavi de navigaţie, compania va lucra la dezvoltarea unor tehnologii de localizare care se pretează la maşini inteligente, servicii de cloud pentru mobilitate personală, dispozitive purtabile şi aparate pentru oamenii cu nevoi speciale. Nu va fi neglijat nici segmentul business, lucrându-se intens la produse şi servicii inovative dedicate operatorilor globali de telefonie.

Citeste AICI continuarea articolului!

Recomandari