Căutare Live

Noul Google Translate merge si fara internet

Cu toate ca actualizarile introduse in servicii precum Google Translate sau Google Maps sunt insignifiante de cele mai multe ori, exista insa si exceptii de la regula.

Desi isi asuma creditul pentru titlul de cea mai populara unealta de traduceri din lume, semnificativ: lipsa posibilitatii de a functiona offline. Ca multe alte servicii Google, o conexiune la internet permanenta este obligatorie pentru a profita de pletora de functii din popularul translator. Afirmatiile de mai sus au fost valabile in intregime pana la momentul lansarii noului update la aplicatia gratuita Google Translate pentru Android.

Gandit ca o solutie pentru utilizatorii care se afla in roaming si vor sa se descurce mai bine intr-o tara straina, noua versiune de Google Translate pentru Android poate functiona si offline. Totul este sa descarcati unul sau toate cele 50 de pachete lingvistice cu o dimensiune medie de 150 MB. Cum era de asteptat, intregul ansamblu de functii din Google Translate nu va fi disponibil offline. O parte semnificativa din vocabular va fi insa acoperita. Pe partea de compatibilitate, noua versiune va fi disponibila tuturor utilizatorilor de Android 2.3 sau mai nou.

Citeste AICI continuarea articolului!

Cum s-au livrat mai multe dispozitive Windows Phone decat iPhone-uri... BlackBerry Z10 – Totul sau nimic pentru RIM...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri