Căutare Live

Noul Mac Mini a intrat si in Romania

Noul Mac mini a ajuns si pe piata romaneasca, fiind disponibil la importatorul oficial al produselor Apple, Apcom, la un pret de 3.613 lei.

Computerul cantareste 1,37 kg, este echipat cu procesor Intel Core 2 Duo si placa grafica NVIDIA GeForce 320M, conferind performante ridicate tuturor activitatilor, de la jocurile 3D la lucrul cu fotografii si videoclipuri. Mac mini are memorie de 2 GB DDR3, si un hard disk de 320 GB.

Computerul este invelit intr-o carcasa stralucitoare din aluminiu, iar panoul de la baza va ofera acces facil la sloturile de memorie. La capitolul conectivitate, Mac mini se lauda cu AirPort Extreme Wi-Fi integrat (spec. IEEE 802.11n); Bluetooth 2.1 + EDR (Enhanced Data Rate) integrat. Portul HDMI permite conectarea computerului la un televizor pentru vizionarea de filme, poze si continut web.

foto: apple.com

Samsung Wave, inca un rival iPhone... FOTO! Vezi linia de accesorii pentru PC inspirate de jocul Tron: Evolution...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri