Căutare Live

Noul Nexus 5 primeste specificatii complete ipotetice

Dupa mai multe bucati de informatii referitoare la noul Nexus 5, astazi aflam specificatiile complete ale viitorului aparat dintr-un log.

Google ne pregateste un nou Nexus. Realizat tot in colaborare cu LG, ca si noul smartphone ar trebui sa vada lumina reflectoarelor incepand cu data de 14 octombrie. Pana atunci, ne mai delectam cu niste zvonuri.

Cele mai noi informatii referitoare la noul terminal vin de la AndroidWorld, un site cu un istoric destul de bun la capitolul speculatii devenite realitate. De aceasta data, pe langa imaginea de mai sus ce pare veridica, aflam un set de specificati tehnice complete. Practic, ar trebui sa ne asteptam la un smartphone cu un ecran de 5 inci Full HD construit in jurul unei combinatii dintre un Qualcomm Snapdragon 800 si a 2GB de memorie RAM. Desi aceste elemente au devenit standard piata in ultima perioada, cand vine vorba de Androide high-end, interesant este altceva.

Din ce in ce mai mult producatori au facut saltul la un senzor de 13 megapixeli, insa Google se pare ca va ramane la 8 cand vine vorba de Nexus 5. Camera secundara va fi de 1,2 megapixeli.

Citeste AICI continuarea articolului!

Studiu: Popularitatea Windows 7 creste mai repede decat cea a Windows 8... Nokia Lumia 1020, cea mai performanta “camera foto cu telefon”, in Romania...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri