Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

O eroare Facebook a fost povestita direct lui Mark Zuckerberg, pe contul personal

O instiintare despre o eroare Facebook a ajuns direct pe profilul lui Mark Zuckerberg, dupa ce echipa tehnica a FB a ignorat mesajul.

Khalil Shreateh, un hacker palestinian, a tot trimis catre Facebook instiintari privind o vulnerabilitate care ii permitea sa posteze pe profilul oricarui utilizator al retelei. Cum echipa de securitate a Facebook nu a facut nimic in consecinta, Khalil i-a scris direct lui Mark Zuckerberg pe „wall”.

Khalil a explicat intreaga poveste pe blogul personal – cum a trimis o descriere a erorii catre echipa FB, cum a trimis apoi inca un email, cum inginerii Facebook au ramas din nou absenti si cum, in cele din urma, l-a instiintat direct pe Big Boss, pe wall-ul propriu. “In primul rand, imi cer scuze ca v-am deranjat intimitatea cu aceasta postare pe wall, nu am insa alta optiune, dupa ce raporturile trimise catre echipa Facebook au ramas fara raspuns”, dupa care a detaliat povestea, cu linkuri incluse pentru exemplificare.

Ce a urmat? Hackerul a fost indata contactat de un angajat FB, i s-a blocat profilul pana cand respectiva eroare Facebook a fost rezolvata, dupa care i-a fost returnat statutul de utilizator al retelei sociale.

Citeste AICI continuarea articolului!

Recomandari