Căutare Live

Oriunde te-ai duce, poți sta liniștit pe Facebook sau Whatsapp! Wi-Fi gratuit în toate spațiile publice din Uniunea Europeană

Cetățenii Uniunii Europene vor beneficia de servicii de Wi-Fi gratuit în toate spațiile publice din UE, conform unui acord încheiat între Parlamentul European, Consiliul UE și Comisia Europeană.

Cetățenii Uniunii Europene vor beneficia de servicii de Wi-Fi gratuit în toate spațiile publice din UE, conform unui acord încheiat între Parlamentul European, Consiliul UE și Comisia Europeană.

Inițiativa WiFi4EU – care va permite instalarea serviciilor de Wi-Fi hotspots în comunitățile locale din UE (piețe publice, parcuri, spitale și alte spații publice) – reprezintă un acord politic prin care cele trei instituții europene vor investi 120 de milioane de euro pentru a finanțarea echipării cu servicii publice gratuite de Wi-Fi în 6.000-8.000 de municipalități din toate țările membre.

”Inițiativa WiFi4EU va îmbunătăți conectivitatea în regiuni unde accesul la internet este limitat. WiFi4EU este un prim pas binevenit, însă trebuie să facem mai mult pentru a îmbunătăți conexiunile de mare viteză pe teritoriul UE”, a declarat vicepreședintele Comisiei Europene pentru piața unică digitală, Andrus Ansip, informează executivul european într-un comunicat citat de portalul caleaeuropeană.ro.

Crezi că ţi-a accesat cineva fişiere din computer? Iată cum poţi afla cine a intrat în calculatorul tău şi când... Aplicația momentului pe piața imobiliară: HomeZZ.ro...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri