Căutare Live

(P) De ce merită să investești într-un telefon iPhone 11 Pro sau Pro Max chiar și la atâta timp după lansare?

iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max sunt două telefoane mobile care au apărut deja de ceva timp pe piață, dar încă își merită investiția cu vârf și îndesat din multe puncte de vedere.

iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max au stabilit noi standarde de calitate

După părerea specialiștilor, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max au stabilit noi standarde de calitate și chiar dacă au fost deja depășite de noua generație, ele încă reușesc să cucerească inimile celor care le folosesc pentru prima oară prin funcțiile lor performante, dar și pentru aspectul lor desăvârșit.

Prin ce fel de caracteristici se remarcă telefoanele iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max?

Ca în cazul multor alte terminale Apple, și iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max au impresionat fanii companiei prin aspectul lor. Ele prezintă câte un display impecabil, linii fine și o gamă de culori foarte elegantă, deși puțin cam sobră pentru gusturile utilizatorilor mai tineri.

De asemenea, în ceea ce privește interiorul, putem spune despre iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max că au un sistem de camere principale radical mai bun decât tot ceea ce au lansat până anul trecut americanii, dar și cea mai bună baterie folosită vreodată pentru niște telefoane Apple.

Despre display-ul Super Retina XDR se spune că este cel mai luminos display Apple creat vreodată și arată extraordinar în contrast cu tonurile sobre ale carcasei. Cu alte cuvinte, atât iPhone 11 Pro, cât și iPhone 11 Pro Max sunt niște bijuterii.

Mai mult, pentru un plus de personalitate, ele pot fi dotate și cu câte un set de huse iPhone 11 Pro sau huse iPhone 11 Pro Max de la Itelmobile, care pe lângă un look unic le oferă și un plus de rezistență.

Sticla perfect mată cu care este dotat spatele acestor telefoane a contribuit și ea la crearea aspectului impecabil. De asemenea, accesoriul subtil reprezentat de banda din oțel este și el un mare plus, în special combinat cu nuanța midnight green.

Pe lângă aspectul lor, telefoanele iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max se remarcă și printr-o rezistență deosebită față de alte telefoane create de aceeași companie. Rezistența sticlei lor este încadrată la standardul IP68 care atestă posibilitatea utilizării acestor telefoane mobile chiar și sub apă.

Astfel, nu numai că nu trebuie să-ți faci griji pentru o stropire accidentală, dar poți să imortalizezi cadre superbe chiar și sub apă, la o adâncime de până la 4 metri, într-un interval de timp de până la o jumătate de oră.

Și în ceea ce privește fotografia, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max sunt niște telefoane foarte competente! Cu toate că nu au nici pe departe la fel de mulți megapixeli precum terminalele create de Samsung sau Huawei, ele excelează în orice condiții de lumină și mulți fotografi profesioniști sau influenceri de pe rețelele sociale susțin că sunt unele din cele mai bune telefoane de la ora actuală. De asemenea, ele sunt foarte bune și pentru filmări, putând realiza videoclipuri în rezoluție 4K.

iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max sunt niște telefoane foarte echilibrate și din punct de vedere al hardware-ului în comparație cu software-ul. De exemplu, lentila ultra-wide cu care sunt dotate aceste telefoane este una cu totul nouă pe care nu o putem găsi și la alte telefoane mobile din generațiile anterioare.

Prin intermediul ei, dar și datorită programelor acestui telefon, se pot capta fotografii chiar și de patru ori mai mari decât fotografiile realizate cu telefoanele din generația anterioară, iPhone X.

În loc de concluzie: merită să investești în telefoanele iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max?

Nu trebuie să despicăm și mai mult firul în patru pentru a ajunge la concluzia că telefoanele iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max sunt unele din cele mai bune telefoane Apple lansate vreodată. Ele au stabilit noi standarde pentru fanii companiei, dar și pentru utilizatorii altor branduri.

(P) Top 8 cele mai rapide trotinete electronice... (P) Laptop gaming - Top 5 configurații de văzut în 2021...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x