Au fost lansate pătuțuri pentru copii cu tablete integrate, costa 2.300 euro – FOTO

 
+4 click pentru
galerie

Pătuțuri pentru copii cu tablete integrate – aceasta este noutatea cu care o companie de mobilă britanică face furori pe piață în prezent. Lansarea acestui mobilier pentru copii a iscat controverse pe internet.   

Compania de mobilă de lux Babeek din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord este cea care a lansat aceste pătuțuri pentru copii în care pot fi integrate tablete.  

„Această noutate în pătuțurile pentru copii le pune celor mici la dispoziție o  multitudine de canale multimedia”, a spus un purtător de cuvânt al companiei.

Aceste pătuțuri pentru copii costă peste 2.200 de euro.

Proprietarul acestei companii, Gary Taylor, este cel care a creat acest tip de pătuțuri pentru copii cu tablete integrate, după ce s-a confuntat cu probleme în a-și adormi bebelușul în vârstă de nouă luni.  

Potrivit lui Taylor, el s-a gândit să includă în pătuț un iPad astfel încât fetița lui să poată adormi. Prin acest dispozitiv, el și soția lui îi puneau bebelușului aflat în pătuț sunet alb. Există o aplicație pentru furnizarea de sunet alb, fără întrerupere.

Însă, această invenție a stârnit controverse. Mai mulți părinți au scris pe internet că această creație este „ridicolă”, argumentând că pătuțurile „smart” sunt o modalitate pentru unele persoane leneșe de a-și menține copiii ocupați. 

Gary Taylor și-a apărat pătuțurile pentru copii cu tablete integrate: „Numai părinții leneși s-ar putea gândi să își lase copiii în pătuț pentru mai mult de o oră și jumătate. Nu aceasta este ideea”.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI