Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Peste o sută de mii de români, victime pe Facebook. Mesajul pe care nu trebuie să îl ignore!

Facebook continuă seria de măsuri pentru a opri exploatarea datelor utilizatorilor. Dacă ești pe listă în scandalul Cambridge Analytica, vei primi un mesaj dedicat.

Facebook continuă seria de măsuri pentru a opri exploatarea datelor utilizatorilor. Dacă ești pe listă în scandalul Cambridge Analytica, vei primi un mesaj dedicat.

Facebook a spus că, în urmă scandalului exploatării datelor Cambridge Analytica, va modifica regulamentul și va restrânge drepturile dezvoltatorilor de aplicații. Mai mult, va începe să trimită date către utilizatorii ale căror conturi au fost folosite de companie.

Trucul pe telefon de care nu știai: așa ții departe de curioși tot ce ai pe smartphone!

Mesajul nu oferă nicio informație prea bună sau prea utilă, doar îți spune că ți-au fost colectate datele prin aplicația This Is Your Digital Life. „Am blocat site-ul pe care unul dintre prietenii tăi s-a autentificat prin Facebook. Am făcut acest lucru pentru că este posibil ca site-ul să fi folosit inadecvat o parte dintre informaţiile tale de pe Facebook, transmiţându-le unei companii numită Cambridge Analytica.”

Avionul acesta o să te ducă în timp record unde ai treabă! NASA s-a pus deja pe treabă!

Mesajul continuă cu mai multe detalii despre cum ar fi putut fi afectat contul. Odată cu acest demers, Facebook a oferit și câteva cifre. Astfel, cele mai afectate conturi au fost în Statele Unite ale Americii (circa 70 de milioane), Filipine (peste 1,1 milioane) și Indonezia (circa 1,09 milioane de conturi).

Afla mai multe despre planul Facebook de a rezolva problemele

Recomandari