Planul incredibil prin care Facebook se va schimba pentru totdeauna! Toată lumea credea că e o glumă, dar Zuckerberg a făcut anunțul!

Mark Zuckerberg a spus că Bitcoinul ar putea să ajute platforma Facebook în viitor, ca parte a inițiativei sale de a face un Facebook mai bun pentru toți.

Mark Zuckerberg a spus că Bitcoinul ar putea să ajute platforma Facebook în viitor, ca parte a inițiativei sale de a face un Facebook mai bun pentru toți.

Zuckerberg deja și-a anunțat angajamentul de a repara Facebookul, care a luat forma rezoluției sale pentru 2018. El a explicat într-o postare pe Facebook că problema internetului este că devine prea centralizat și controlat doar de câteva companii uriașe, printre care și Facebook.

O mașină electrică te lasă fără cuvinte! Trage un camion pe o șosea înghețată!

„Mulți dintre noi am intrat în tehnologie deoarece credeam că poate fi o forță de descentralizare, care le oferă oamenilor puterea”, a scris el.

Nimeni n-a înțeles cum a dat Nokia faliment! Acum tot e clar și vezi cum a ajuns de râsul lumii!

„În anii 1990 și 2000, majoritatea oamenilor credeau că tehnologia va fi o forță de descentralizare. Dar, astăzi, mulți oameni și-au pierduta speranța în acea premisă. Cu creșterea unui număr mic de companii mari de tehnologie – și cu guvernele care folosesc tehnologia pentru a urmări cetățenii – mulți oameni cred că tehnologia mai degrabă centralizează puterea decât o descentralizează”.

Vezi cum vrea Zuckerberg să facă din Facebook o rețea cu totul schimbată!

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri