Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Planul incredibil prin care Facebook se va schimba pentru totdeauna! Toată lumea credea că e o glumă, dar Zuckerberg a făcut anunțul!

Mark Zuckerberg a spus că Bitcoinul ar putea să ajute platforma Facebook în viitor, ca parte a inițiativei sale de a face un Facebook mai bun pentru toți.

Mark Zuckerberg a spus că Bitcoinul ar putea să ajute platforma Facebook în viitor, ca parte a inițiativei sale de a face un Facebook mai bun pentru toți.

Zuckerberg deja și-a anunțat angajamentul de a repara Facebookul, care a luat forma rezoluției sale pentru 2018. El a explicat într-o postare pe Facebook că problema internetului este că devine prea centralizat și controlat doar de câteva companii uriașe, printre care și Facebook.

O mașină electrică te lasă fără cuvinte! Trage un camion pe o șosea înghețată!

„Mulți dintre noi am intrat în tehnologie deoarece credeam că poate fi o forță de descentralizare, care le oferă oamenilor puterea”, a scris el.

Nimeni n-a înțeles cum a dat Nokia faliment! Acum tot e clar și vezi cum a ajuns de râsul lumii!

„În anii 1990 și 2000, majoritatea oamenilor credeau că tehnologia va fi o forță de descentralizare. Dar, astăzi, mulți oameni și-au pierduta speranța în acea premisă. Cu creșterea unui număr mic de companii mari de tehnologie – și cu guvernele care folosesc tehnologia pentru a urmări cetățenii – mulți oameni cred că tehnologia mai degrabă centralizează puterea decât o descentralizează”.

Vezi cum vrea Zuckerberg să facă din Facebook o rețea cu totul schimbată!

Recomandari