Live acumMireasa
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Polaroidul, back in business

Mai tineti minte aparatul foto instant Polaroid din anii '90, mandria oricarui fotograf semiprofesionist de pe litoral, care-si vana turistii cu aceasta bijuterie? Apasa omul pe buton, iar tu in doua minute aveai deja tiparita fotografia carete infatiseaza in apa pana la glezne. Ca aparatul cantarea aproape un kilogram, asta e mai putn important.

Ei bine Polaroidul revine pe cai mari, odata cu lansarea aparatului Polaroid 300. Desigur, adaptat zilelor noastre.

Si hai sa vorbim ce ce-i interesa pe parintii nostri in 1993: printarea fotografiei. Acum, in loc de fotografia de 9 pe 13 cm, sau chiar 10 pe 15 centimetri, aparatul scoate din el ceva de genul 3 pe 6 cm. Cam cat o carte de vizita!

Cu un design foarte simplu, merge pe baza a patru baterii AA, si avand patru setari principale (zi, noapte, prim-plan, general) Polaroid 300 ar putea ajunge gadgetul celor tineri, in special pentru petreceri. Ce sa mai stai sa bagi pozele in laptop, micutul Polaroid ti le scoate pe loc...

Sa fim sinceri pana la capat: Polaroid 300 este o rebranduire pentru Fujifilm Instax Mini 7, lansat anul trecut, dar vandu prost. Poate legendarul nume de Polaroid il va ajuta mai mult.

Deocamdata, gama e disponibila in culorile negru, albastru si rosu. Cam pentru toate gusturile, pe scurt. Iar hartia se cumpara separat, in seturi de cate 10 bucati.

Il poti comanda de pe siteul filebox.com, pentru 94 de euro (aproximativ 400 lei).

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro