Căutare Live

Powermat, solutia wireless pentru incarcarea gadgeturilor tale

De fiecare data cand pleci in calatorie, treci printr-un calvar ca sa faci loc in bagaj incarcatoarelor de tot felul. Chiar daca poti renunta la incarcatorul de consola, ramane problema telefonului mobil sau a ipod-ului. Ca sa nu fi nevoit sa faci un compromis, ti-ar trebui un incarcator universal, de preferinta wireless. Aici intra in scena Powermat.

Powermat este un device destul de simplu, creat pentru incarcarea wireless a gadgeturilor tale, intr-un singur loc. Folosind inductia magnetica, Powermat poate sa incarce pana la 3 gadgeturi diferite, simultan.

Cum functioneaza

Powermat este doar locul de incarcare pentru a face legatura cu diferitele aparate, ai nevoie de Powermat Receivers. In forma de suport (pentru iPod), prin fir - Powermat Cube - sau pur si simplu atasat de spatele telefonului tau, un Powermat Receiver se "conecteaza" la punctele magnetice de pe Powermat, asigurand o incarcare eficienta.

Odata ce device-ul este incarcat, Powermat opreste automat transferul de energie, evitand supraincarcarea.

Citeste tot articolul in Gsp.ro

FOTO: Gsp

Aproape jumatate dintre aplicatiile pentru smartphone-urie au si functia de spion... Vrei sa salvezi lumea? Inscrie-te si joaca BattleStar - Galactica Online!...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri