Căutare Live

Primul chip de memorie flash de 128Gb din lume, creat de Intel si Micron

Intel si Micron au reusit sa construiasca un chip de memorie flash NAND de 128Gb. Aceste chipuri micute, construite cu ajutorul unui proces de 20 nanometri, pot fi montate intr-un telefon mobil, oferind posibilitatea stocarii de date "in valoare" de 128Gb, pe un gadget cat degetul mic.

Wired.com


Noile chip-uri arata cat de mult si cat de repede avanseaza tehnologia. Pana nu de mult ne multumeam cu 50Gb spatiu de memorie pe un laptop sau computer personal. Iar acum, este disponibil de trei ori mai mult spatiu de stocare, si asta pe gadget-uri mult mai mici.

Cei care detin o tableta, sau si-au inlocuit notebook-ul cu o tableta, stiu deja cat de binevenit este mai mult spatiu pe device-ul lor. Informatiile digitale se strang in fiecare zi, de la muzica pana la fotografii, documente sau filme, toate trebuie stocate undeva. Deci mai mult spatiu pe gadget-ul fiecaruia dintre noi este esential.

Sursa: Antena 3

SMS-ul a implinit 19 ani. Afla care a fost primul mesaj!... 5 idei despre cum se poate folosi smartphone-ul pentru pregatirile de Craciun...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri