Căutare Live

Problema grava de securitate, raportata la telefoanele HTC

Cei care utilizeaza un smartphone HTC cu Android trebuie sa stie ca tocmai a fost descoperita o bresa majora in securitatea terminalelor. Problema se datoreaza unei personalizari folosite de HTC in cadrul sistemului de operare Android. Eroarea permite accesul oricarei aplicatii care cere acces la datele private ale utilizatorilor. Ea poate fi exploatata de oricine din cauza unei aplicatii care deschide un port de retea pe orice telefon afectat.Se pare ca aceasta problema de securitate este atat de grava incat un telefon poate fi clonat aproape in totalitate prin informatiile obtinute in acest fel. Trevor Echart este cel care a descoperit bresa in securitatea telefoanelor HTC, potrivit Slashgear.com, ea fiind confirmata si de Android Police. Iar HTC a comunicat deja ca se ocupa de problema.

"HTC ia foarte in serios securitatea clientilor si lucram la investigarea acestei probleme cat de repede putem. Vom oferi si un update de indata ce vom putea determina exactitatea acestei afirmatii si vom lua masurile necesare, daca va fi nevoie", se arata intr-un comunicat de presa al HTC.

Sursa: Antena3
Foto:

VIDEO! Tableta digitala ruseasca ii va face concurenta iPad-ului... VIDEO! Vezi imagini de la lansarea noului iPhone 5 !...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri