S-a aflat totul! Iată cât va costa cel mai tare telefon făcut de Samsung!

 

Cu câteva zile rămase până la lansarea oficială a Galaxy S8, Evan Blass a publicat pe Twitter toate versiunile sub care va putea fi achiziționat și prețurile aferente.

Samsung speră să dea lovitura cu Galaxy S8, iar dacă toate imaginile apărute online în ultimele săptămâni se dovedesc a fi adevărate, este foarte probabil ca acest lucru să se întâmple. Spre deosebire de ultimele trei iPhone-uri care au un design exterior similar, Galaxy S8 este un pas semnificativ în față comparativ cu Galaxy S7. Partea frontală a telefonului pare acoperită integral cu un ecran de mari dimensiuni, ramele laterale sunt inexistente, iar marginile de sus și de jos sunt cât se poate de discrete.

Spre deosebire de informațiile pe care le știam deja, @evleaks a postat în weekend pe Twitter toate versiunile de Galaxy S8 pe care le vom putea achiziționa luna viitoare. Tot cu această ocazie, am aflat prețurile de achiziție. Ca referință, Evan Blass, individul care se ascunde în spatele pseudonimului @evleaks a publicat la finele lunii ianuarie prima imagine clară cu Samsung Galaxy S8.

Cu această ocazie, aflăm că viitorul vârf de gamă al celor de la Samsung va putea fi achiziționat în trei variante – Black Sky, Ochid Grey și Arctic Silver. Toate cele variante pot fi văzute în detaliu în imaginea de mai sus. E interesant de reținut că partea frontală va fi identică indiferent de model. Asta înseamnă că nu veți putea pune mâna pe un S8 alb.

Află cât costă Samsung Galaxy S8.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe