Căutare Live

Samsung Evolution Kit iti actualizeaza TV-ul de anul trecut

Aflat in dezvoltare pentru o lunga perioada de timp, Samsung Evolution Kit este un gadget destinat posesorilor de Smart TV-uri Samsung lansate in 2012.

Demonstrat pentru prima oara in cadrul CES-ului de anul acesta, este de fapt o combinatie dintre un gadget suplimentar menit sa va faca televizorul mai destept si o telecomanda inteligenta si intuitiva.

La 300 dolari, incepand cu luna mai a acestui an, nimic nu va va mai sta in calea dotarii Smart TV-ului de anul trecut cu un nou creier din 2013. Pentru ca puterea de procesare trebuia sa vina de undeva, fiecare Evolution Kit este dotat cu un procesor mai puternic, un GPU pe masura si o cantitate de memorie RAM suplimentara. Toate detaliile au fost facut publice in cadrul unei conferinte desfasurate la New York.

In teorie, pretul este destul de mare, avand insa in vedere faptul ca vorbim de un gadget care va scapa de o investitie de peste 1000 de dolari, intr-un TV nou, cei 300 de dolari incep sa sune din ce in ce mai bine. In plus, si telecomanda sensibila la atingere, inclusa in pachet, pare sa valoreze peste 100 de dolari, aspect care ar trebui sa sporeasca valoarea psihologica a pachetului.

Citeste AICI continuarea articolului!

Huawei MediaPad 10 FHD – Tableta Full HD cu potential... Nu a durat mult: O noua vulnerabilitate descoperita in iOS 6.1.3...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri