Căutare Live

Samsung Galaxy Note 12.2 este urmatoarea tableta a sud-coreenilor

Vehiculata de aproximativ doua luni, Galaxy Note 12.2 este prima tableta a sud-coreenilor de la Samsung cu o diagonala atat de mare.

Cu numele de cod SM-P900, in imaginea de mai sus este prima tableta cu o diagonala de 12,2 inci creata de Samsung. Face parte din seria de produse Galaxy Note si se vehiculeaza ca s-a aflat in teste de mai multe luni. Din pacate, pana la un anunt oficial, este imposibil de verificat autenticitatea imaginii.

Se pare ca vor exista doua variante de Galaxy Note 12.2, cum s-a intamplat si cu tabletele mai mici ale companiei. Vom vedea o varianta doar cu WiFi si una cu conectivitate 4G LTE. La o diagonala de 12,2 inci, aceasta va avea o rezolutie de 2560 x 1600 de pixeli. Se zvoneste ca va fi propulsata de noul procesor Samsung Exynos 5 Octa core si, pentru ca modelul va fi din seria 9x, sunt mari sanse sa fie infatisat ca un varf de gama si sa aiba asociat un pret premium la lansare.

Citeste AICI continuarea articolului!

LG anunta o noua tableta pre-IFA 2013 cu numele de G Pad... Noul SimCity ajunge pe Mac cu probleme mai mari decat pe PC...
Parteneri
Obiceiuri la care e indicat să renunți după vârsta de 60 de ani. Cum să-ți păstrezi echilibrul în viață
Procesul de îmbătrânire poate fi unul extrem de frumos. Acest lucru se întâmplă mai ales dacă ai avut parte de o viață echilibrată și activă. Cu toate acestea, anumite probleme de sănătate pot pune în dificultate calitatea vieții. Vestea bună este că multe din aceste obstacole se pot evita cu ajutorul unor obiceiuri la care e indicat să renunți după vârsta de 60 de ani.
Catine.ro
Ultimele știri