Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Samsung Galaxy S 4 ajunge in Romania doar in varianta quad-core?!

In cazul in care nu stiti deja, Samsung a decis sa lanseze pe piata internationala doua modele de Galaxy S 4. Astfel modelul I9500 vine cu chipset Exynos 5 octo-core, iar I9505 va folosi un chipset quad-core Snapdragon 600 cu LTE incorporat. Momentan pe internet circula o lista a tarilor in care urmeaza sa ajunga noul Galaxy S 4 si sub ce forma.

Daca unele dintre tari se vor bucura de prezenta ambelor modele atat cel octo-core cat si cel quad-core cu LTE, se pare ca oficial in Romania ar trebui sa fie livrate doar modelele cu patru nuclee. Nu stim in ce masura aceasta lista este absolut batuta in cuie si nici daca mai exista loc de modificari cu privire la acest plan al livrarilor. Totusi in eventualitatea in care vom avea in magazine doar Galaxy S 4 cu procesor Snapdragon 600, presimt ca vor exista o multime de fani nemultumiti de decizia Samsung.

Mai jos regasiti lista completa si nu ne ramane decat sa vedem in ce masura aceasta se va dovedi adevarata. Pentru cei care isi doresc neaparat performanta unui Galaxy S 4 octo-core, mai exista o sansa prin magazinele care importa telefoanele sau chiar baietii descurcareti de pe Okazii. Un lucru e sigur, cel putin la noi pe piata ma astept ca pretul pentru Exynos-ul octo-core la 1,6GHz sa fie destul de mare fata de Snapdragon-ul 600 quad-core la 1,9GHz.

Citeste AICI continuarea articolului!

Recomandari