Live acumSerial: Adela (r)
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Samsung incalca din nou un patent detinut de Apple

Samsung risca disponibilitatea mai multor produse ale companiei in SUA dupa ce un judecator ITC a decis ca incalca un patent al celor de la Apple.

Un judecator ITC sau Internation Trade Commision a luat o decizie radicala zilele trecute care s-ar putea sa-i . In practica, este vorba de incalcarea unui patent de catre mai multe smartphone-uri si tablete ale producatorului sud coreean. Patentul in cauza face referire la modul de selectare al unei bucati de text in interiorul unei aplicaii. Decizia preliminara a judecatorului a fost luata joi, pe 26 martie, insa nu a fost facuta publica pana ce companiile implicate nu au eliminat din respectivul document date sensibile referitoare la planurile de afaceri ale fiecareia.

Chiar daca in acest context Samsung poate sa conteste decizia ITC, sunt sanse destul de mari ca aceasta sa ramana in picioare. Avand in vedere ca si sistemul de apel de la ITC este mult mai simplu decat cel folosit intr-un tribunal, daca lucrurile merg conform planului, in scurt timp compania s-ar putea trezi ca nu mai poate importa produse din seriile Galaxy, Nexus sau Transform in Statele Unite. Decizia finala si irevocabila pe acest subiect va fi facuta publica in luna august a acestui an de catre o comisie a aceleeasi institutii.

Citeste AICI continuarea articolului!

Recomandari