Căutare Live

Samsung se pregateste sa lanseze patru versiuni de Galaxy Note 3

In ultimele luni, am vazut o explozie de versiuni de Galaxy S4 si se pare ca acelasi lucru ca se va intampla si cu Galaxy Note 3.

O publicatie coreeana cu numele de ETNews a obtinut informatii legate de viitorul terminalelor Samsung care, desi nu le-am mai auzit, par foarte plauzibile. In incercarea de a se adresa unui public cat mai numeros cu aceeasi reteta, gigantul sud-coreean va lansa, din cate se pare, nu mai putin de patru variante ale aceluiasi gadget.

Foarte similare, cu aceleasi procesoare, aplicatii personalizate sau platforme hardware, cele patru variante de Galaxy Note 3 vor fi diferentiate prin intermediul specificatiilor panourilor folosite, al camerelor si probabil al abilitatilor de a rezista la intemperii. Sunt sanse destul de mari ca Note 3-ul de varf sa vina cu un display flexibil si o carcasa metalica, o combinatie, zic eu, destul de neobisnuita. Nu este exclus ca doua sau chiar trei dintre cele patru variante sa fie de fapt optimizate pentru retelele 4G din diferite parti ale mapamondului. Ca diagonala a ecranului, urmatorul phablet de varf de la Samsung va avea intre 5,68 si 5,7 inci.

Citeste AICI continuarea articolului!

Noul teaser LG indica lansarea lui Optimus G2... Apple e data in judecata pentru ca te obliga la HD...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri