Schimbare uriașă pentru toți utilizatorii! Facebook poate să afle totul despre tine cu această opțiune! Cum o oprești

 
+2 click pentru
galerie

Schimbare uriașă pentru milioane de utilizatori! Cei de la Facebook vor să introducă un program special prin care să știe totul despre cei care se loghează pe rețeaua de socializare!

Într-un anunț publicat recent, cei de la Facebook au informat că au dezvoltat un soft special prin care pot cunoaște mai multe detalii despre utilizatori

Astfel, noul program conceput este capabil să afle din ce clasă socială aparține fiecare utilizator, cât de bogat este (în funcție de câte dispozitive folosește), în ce zonă locuiește și, mai ales, cât de des călătorește sau își dă check-in în vacanță.

 Informaţia este considerată utilă în alegerea publicităţii văzute pe News Feed-ul fiecărei persoane, mai ales pentru agenţiile de turism, hotelurile şi liniilor aeriene care vor fi dornice să plătească pentru ca reclamele lor să fie cât mai bine direcţionate către fiecare utilizator în parte, potrivit bzb.ro. Nu este încă sigur dacă Facebook foloseşte în prezent acest algoritm și nici nu există o opțiune prin care utilizatorii să oprească acest element.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe