Scoala viitorului: iPad Mini, noile "caiete" ale elevilor din Romania

Elevii sunt noua tinta a marilor producatori de tehnologie. Asa se faca ca mini tabletele vor fi in viitor la fel de populare in ghiozdane precum cartile si caietele. Astazi, intra in randul celor mici si Ipad Mini.

Tudor, de exemplu, are 9 ani si este in clasa a cincea. Pasionat de gadgeturi, isi doreste o tableta pe masura lui. Asa ca spera sa primeasca un Ipad Mini in decembrie, de ziua lui. Daca il primeste, i-ar placea sa il poata folosi si la scoala.

Ipad Mini isi va disputa clientii cu tabletele Samsung, asa cum este Galaxy Tab 2. Sunt, insa, si branduri romanesti care concureaza pentru un loc pe piata. Myrya si Allview sunt doar doua dintre ele. Iar daca vorbim despre pret, Ipad Mini ar putea sa coste in Statele Unite putin sub 300 de dolari.

In Romania, va fi cu siguranta mai scump. Specialistii estimeaza ca, pana la finalul acestui an, vanzarile de tablete din tara noastra vor atinge cel putin 120 de mii de unitati.

Foto: bookequals.com

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri