Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

Si Xbox se da pe 3D

Mirajul 3D a cuprins deja toata lumea iar producatorii de jocuri electronice nu puteau sa faca exceptii, mai ales ca domeniul lor este unul dintre cele care se preteaza cel mai mult noii tehnologii.

Microsoft a anuntat ieri ca a semnat cu parteneriat cu LG pentru a lansa in curand jocuri 3D pe consola Xbox 360. Practic, in viitorul apropiat va exista un pachet ce va putea fi cumparat de clienti si care va cuprinde un televizor special 3D de la LG si o consola adaptat pentru 3D de la Xbox 360.

Sony a fost insa mult mai rapid decat gigantul american Microsoft, lansand deja, deocamdata pentru proprii angajati si echipele de testare, jocul Super Stardust in 3D, pe consola PlayStation3.

Nintendo (care apartine tot de Microsoft) a anunta deja acum doua luni ca pana in martie 2011 va lansa mai multe jocuri 3D.

Pana atunci insa Sony, prin PlayStation 3, pare sa duca cel mai bine trendul 3D, lansand upgradeuri prin care cei care au deja console sa poata urmari 3D jocurile in acest format ce vor fi lansate in curand.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro