Căutare Live

Smart TV Alliance are program de suport comun pentru dezvoltatori

Este clar ca marea miza a televizoarelor inteligente sunt aplicatiile, de aceea Smart TV Alliance a venit cu un program pentru dezvoltatori comun pentru toate platformele TV din cadrul aliantei.

Prin lansarea unui Developer Support Program, care sa faciliteze compatibilitatea multi-platform, Smart TV Alliance isi asigura o deschidere mai mare si un ritm mai alert pentru dezvoltarea de aplicatii. Practic, de acum dezvoltatorii nu vor mai fi nevoiti sa inscrie aplicatia la fiecare producator in parte, ci vor inregistra o singura cerere, valabila pentru intreaga alianta si care va viza toate platformele de aici. Mai multe informatii privind inscrierea aplicatiilor pot fi gasite la adresa developers.smarttv-alliance.org.

Important este si suportul tehnic, Smart TV Alliance anuntand un nou kit de dezvoltare sofftware – SDK 2.5, care va permite dezvoltarea aplicatiilor pentru toat platformele. Noul SDK 2.5 permite interactivitatea multi-screen intre aplicatiile mobile si versiunea 2.5 a Smart TV-urilor LG, TP Vision, Toshiba si Panasonic. Alianta va lansa, desi la o data inca nespecificata, si seria de specificatii 3.0, care include update-uri HTML5, Ultra HD si suport pentru caracteristici de tip Smart Home.

Citeste AICI continuarea articolului!

Video Unlimited 4K: Sony are primul serviciu de filme 4K cu magazin virtual... Zvonuri despre phablet Apple si un hands-on cu iPhone 5C...
Parteneri
Ruladă cu ciocolată și chili, un desert cu gust picant
Dacă ți-ai propus să testezi deserturi delicioase cu gusturi interesante, poți începe cu rețeta de ruladă cu ciocolata și chili, o prăjiură cu gust picant.
Catine.ro
Ultimele știri