Live acumFilm: Blonda de la drept
Prime Time 20:00Film: Parker

Smartphone-urile Xperia Z se inchid singure, aleatoriu si permanent

Sony nu si-a dorit niciodata un scandal in jurul varfului sau de gama, cu toate ca exact asta a primit odata cu lansarea noului Xperia Z.

Xperia Z este un smartphone modern, capabil, performant si plin de functii interesante. Este cel mai puternic smartphone cu Android al japonezilor de la Sony. Din pacate, nu este perfect.

Pe forumul Xperiablog au aparut mai multe plangeri legate de stabilitatea noului Xperia Z. Din cate se pare, acesta se inchide arbitrar. Daca in mod normal nu este chiar absurd ca un smartphone modern sa se mai inchida, problemele majore apar in momentul in care acesta refuza sa se mai deschida. Situatia este atat de absurda, incat nimeni nu a reusit sa-si dea seama ce se intampla si de ce.

O solutia aparenta implica un hard reset al telefonului prin apasarea simultana a tastelor power si volume up. Din pacate, nici acesta solutie nu functioneaza la toata lumea. Desi fenomenul descris nu a fost intalnit pe un dispozitiv de review primit de vreo publicatie renumita, situatia se pare ca nu este un mit.

Citeste AICI continuarea articolului!

Recomandari