Sony retrage de pe piata 1,6 milioane de LCD-uri Bravia. Vezi problema!

Sony a anuntat ca 1,6 milioane de televizoare LCD Bravia vor fi rechemate in urma a 11 plangeri legate de fumul scos de mai multe aparate. Televizoarele vizate sunt produse in 2007 si 2008 si vor fi rechemate terminalele din Japonia, Europa si Statele Unite ale Americii.

Cele 11 plangeri au fost inregistrate doar in Japonia, iar clientii au spus ca fumul scos de televizoare a fost cauzat de topirea unor componente interne. Pentru siguranta clientilor, Sony a declarat ca vor fi rechemate toate modelele de LCD-uri din acea gama la nivel mondial.

Problema televizoarelor Sony Bravia consta intr-un transformator defect, iar toate modelele din 2007 si 2008 vor fi rechemate.

Mai mult, producatorul japonez va publica informatii detaliate despre actiunea de recall pe site-ul Sony al fiecarei tari.

Foto: www.swotti.com

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri