Știai? De ce nu trebuie să adaugi alte chei pe suportul cheilor de la mașină

Îți pui mai multe chei pe suportul cheilor de la mașină? Îți pui în pericol nu doar suportul și cheile, ci întreaga mașină.

Cum poate o cheie să îți afecteze întreaga mașină? Răspunsul e simplu, potrivit experților.

Dacă adaugi mai multe chei pe suportul de chei de mașină, atunci automat crește greutatea acelui suport de chei. În momentul în care bagi în contact cheia de la mașină, acel mic cilindru trebuie să susțină și greutatea celorlalte chei, scrie Reader's Digest.

Contactul mașinii nu a fost creat pentru o astfel de greutate, așa că va fi automat afectat de ea. Prea multe chei pe suportul de chei pot deteriora componentele interioare sensibile ale cilindrului de contact.

Nu cheile în sine sunt problema, ci faptul că greutatea lor presează asupra contactului, în special atunci când mașina trece prin mișcări bruște, ca atunci când lovește o groapă sau ia o curbă mai periculoasă.

Ca urmare, poți să te trezești cu probleme la contactul mașinii tale doar din cauza greutății pe care o adaugi pe suportul cheii.

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri