Căutare Live

Știai? De ce nu trebuie să adaugi alte chei pe suportul cheilor de la mașină

Îți pui mai multe chei pe suportul cheilor de la mașină? Îți pui în pericol nu doar suportul și cheile, ci întreaga mașină.

Cum poate o cheie să îți afecteze întreaga mașină? Răspunsul e simplu, potrivit experților.

Dacă adaugi mai multe chei pe suportul de chei de mașină, atunci automat crește greutatea acelui suport de chei. În momentul în care bagi în contact cheia de la mașină, acel mic cilindru trebuie să susțină și greutatea celorlalte chei, scrie Reader's Digest.

Contactul mașinii nu a fost creat pentru o astfel de greutate, așa că va fi automat afectat de ea. Prea multe chei pe suportul de chei pot deteriora componentele interioare sensibile ale cilindrului de contact.

Nu cheile în sine sunt problema, ci faptul că greutatea lor presează asupra contactului, în special atunci când mașina trece prin mișcări bruște, ca atunci când lovește o groapă sau ia o curbă mai periculoasă.

Ca urmare, poți să te trezești cu probleme la contactul mașinii tale doar din cauza greutății pe care o adaugi pe suportul cheii.

Mensis Agency – Servicii web pentru afaceri de success...
Ana-Maria Udriște, energică și spontană: „Sfatul meu a fost întotdeauna să ai un echilibru în opiniile pe care le exprimi”
Ana-Maria Udriște este o femeie de succes. Am descoperit-o fiind puternică, asumată,...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022. Taurii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Castraveții ar putea să îmbunătățească aspectul pielii din jurul ochilor. Ce spun specialiștii în frumusețe despre acest mit
Catine.ro
Ultimele știri
x