Căutare Live

Sunt gadgeturile momentului! Tot ce trebuie să știi despre iPhone 6 și iPhone 6 Plus

Împreună cu ecranele mai mari, cele două modele iphone 6 (4.7 inch) și iphone 6 Plus (5.5 inch) vin cu un design nou, asemănător iPad-urilor și o grosime de 7.1 mm respectiv 6.9 mm.

businessinsider.com

Împreună cu ecranele mai mari, cele două modele iphone 6 (4.7 inch) și iphone 6 Plus (5.5 inch) vin cu un design nou, asemănător iPad-urilor și o grosime de 7.1 mm respectiv 6.9 mm.

Butonul power/lock a fost mutat din partea de sus a telefonului în partea dreaptă, ceea ce face utilizarea lui mai naturală, în timp ce butoanele de volum și cele de activare a modului silențios au rămas în partea stânga, suportul SIM pe dreaptă, iar mufă lightning alături de jack-ul de căști în partea de jos. Mai nou, logo-ul Apple de pe spatele telefoanelor este din oțel inoxidabil.

Ambele modele aduc îmbunătățiri majore ale camerelor precum: blițuri duale, pixeli de 1,5 microni și tehnologie a€œfocus pixels” care permite o focalizare de două ori mai rapidă decât în cazul iphone 5S, prin detecție de fază. Datorită ecranului mai mare, iphone 6 Plus va putea fi folosit mai ușor la navigarea pe Internet și va pune în valoare noul sistem de operare iOS 8.

Deși nu filmează în rezoluție Full HD, cameră de pe iphone 6 oferă posibilitatea de a filmă în 30 sau 60 de cadre pe secundă în această rezoluție și oferă filmări 720p la 120 sau 240 de cadre pe secundă pentru capturi de secvențe în slow motion. Menționam că varianta iphone 6 Plus dispune de stabilizare optică, pe când iphone 6 oferă doar stabilizare digitală.

Noul iphone 6 oferă o viteză de 3 ori mai mare pe Wi-Fi, prin standardul 802.11ac, un nou senzor barometru care va ajută la măsurarea presiunii aerului. Cele două smartphone-uri se bucură de un procesor Apple A8 de 64bits, mai mic cu 13% decât generația anterioară și cu 25% mai performant decât actualul A7 din iphone 5S, o memorie de 16 GB, 64 GB și 128 GB, considerabil mai mare decât a smartphone-urilor concurente și un nou sistem de plată Apple Pay.

Ambele modele, iphone 6 și iphone 6 Plus pot fi comandate direct de pe Badabum.ro și vin împreună cu o faptă bună făcută în numele tău!


Te-a sunat cineva cu număr ascuns? Se rezolvă! Un mic TRUC și afli cine e! Soluția a fost mereu în fața ta și nu ai văzu... VIDEO de patru milioane de vizualizări! Iată cum să repari un iPhone îndoit! Nimeni nu s-a gândit la asta până acum...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri