Tehnologia 3D, tot mai accesibila

La numai un an de la aparitia lor in Romania, vanzarile televizoarelor 3D au crescut de zece ori. Ca sa-i atraga pe romani, comerciantii au scazut preturile cu 30% si ofera in plus electrocasnice sau returneaza valoarea TVA-ului. Cu toate acestea, preturile nu sunt deloc mici. Cel mai ieftin televizor 3D costa 2.500 de lei.

Cele mai ieftine televizoare 3D pornesc de la 2.500 de lei, iar in functie de dimensiuni si dotari, pot ajunge si la 6.000 de lei. Totusi, comerciantii spun ca fata de anul trecut, preturile au scazut cu aproape 35%, iar vanzarile sunt in continua crestere. Scaderea preturilor a fost determinata, in primul rand, de introducerea noilor tehnologii in fabricatie.

Insa pentru pasionatii de tehnologie, exista si modele care costa si 30.000 de lei. Unele modele de televizoare 3D iti dau posibilitatea sa isi folosesti telefonul mobil pe post de telecomanda, sa schimbi posturile asa cum iti doresti. In plus daca ai nevoie de internet site-urile le gasesti tot pe televizorul 3D.

In 2010, la nivel national, s-au vandut 1.400 de televizoare tridimensionale, iar in prima jumatate a acestui an alte 4.000 au ajuns in casele romanilor. Valoarea lor depaseste 4 milioane de euro, iar piata este in continua crestere.Ultimele știri