Căutare Live

Telefoane ciudate de ieri și de azi: De la Nokia 7600 ca o lacrimă la telefonul circular

Într-o lume plină de ecrane dreptunghiulare, ne este poate dificil să ne amintim de vremurile în care ecranele depășeau cu greu 3 inci.

Într-o lume plină de ecrane dreptunghiulare, ne este poate dificil să ne amintim de vremurile în care ecranele depășeau cu greu 3 inci. Totuși, drumul până la gadgeturi precum Samsung Galaxy S6 și iPhone 6 a fost presărat cu tot felul de tentative de design creativ.

Să păstrăm un moment de reculegere pentru telefoanele Nokia, lansate la începutul anilor 2000. Aveam puține opțiuni din punct de vedere tehnic, așa că marile companii experimentau mult mai mult din punct de vedere al designului. Cei de la Nokia au fost poate cei mai îndrăzneți din acest punct de vedere. Unele dintre formele ciudate ale unora dintre dispozitivele lansate încă sunt păstrate în memorie.

Modelul Nokia 7600 cu formă de frunză sau lacrimă, nu ne putem decide între cele două, a fost cu siguranță unul dintre cele mai neobișnuite. Cu ecranul de doar 2 inci și camera VGA nu ar avea niciun fel de utilitate în era telefoanelor cu ecran mare și camere de minimum 5 megapixeli. Totuși, merită amintit.

Citeste AICI continuarea articolului!

A căzut telefonul în apă? Cum îl poți salva... Românii au bani de dat pe telefoane! Milioane de oameni vor cumpăra...
Ultimele știri