Antena Căutare

Utilizatorii acestor telefoane sunt în pericol! Metoda incredibilă prin care le pot fi furate toate datele

Utilizatorii telefoanelor mobile cu Android ce pot fi deblocate prin recunoaștere facială sunt departe de a fi în siguranță. Aceste telefoane pot fi deblocate cu ajutorul unui model de cap uman imprimat 3D, după cum a arătat un test efectuat recent.

Utilizatorii telefoanelor mobile cu Android ce pot fi deblocate prin recunoaștere facială sunt departe de a fi în siguranță. Aceste telefoane pot fi deblocate cu ajutorul unui model de cap uman imprimat 3D, după cum a arătat un test efectuat recent.

Au fost testate în acest fel patru telefoane Android: LG G7 ThinQ, Samsung S9, Samsung Note 8 și OnePlus 6, precum și un iPhone X.

Primele patru telefoane au putut fi deblocate cu ajutorul capului printat 3D, deși cu grade diferite de dificultate. Singurul care nu a putut fi deblocat a fost telefonul produs de Apple.

Astfel, se pare că eforturile companiei Apple pentru a crea iPhone X – mai exact, colaborarea cu un studio hollywoodian pentru realizarea unor măști realistice destinate testării funcției Face Id – a dat roade. Deblocarea acestui dispozitiv cu un model de cap uman imprimat 3D a fost imposibilă.

De asemenea, Microsoft a impresionat la acest test – noua sa funcție de recunoaștere facială, Windows Hello, nu a acceptat modelul de cap imprimat 3D drept autentic, potrivit Forbes.

Expertul Matt Lewism, cercetător în domeniul securătiții cibernetice, recomandă utilizarea unei parole alfanumerice puternice și nu a funcției de recunoaștere facială.

Compania Apple și-a mințit clienții în privința noilor telefoane, iar acum aceștia cer despăgubiri! Cum au fost păcăliți... Cele mai bune căști de gaming. Ce alegi în 2018...
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se...
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023. Berbecii trebuie să fie atenți la bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți pe plan financiar...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x