Căutare Live

Ţi-ai încărcat telefonul greşit până acum! Iată ce trebuie să faci pentru a nu îţi distruge bateria

Tuturor ni s-a întâmplat să rămânem fără baterie la telefon chiar în cele mai nepotrivite momente. Dar te-ai gândit că s-ar putea ca tu să fii de vină pentru asta?

Tuturor ni s-a întâmplat să rămânem fără baterie la telefon chiar în cele mai nepotrivite momente. Dar te-ai gândit că s-ar putea ca tu să fii de vină pentru asta?

Potrivit specialiştilor, există câteva trucuri care ajută la menţinerea "vieţii" bateriei. Iată câteva dintre ele:

1. Mobilul trebuie ţinut la încărcat în sesiuni scurte. Nu-l mai lasa să ajungă la 1% pentru ca apoi să îl ţii în priză până la 100%. Bateriile din litiu se degradează în acest ritm şi e recomandat să fie ţinute la încărcat câte puţin, în momentul în care se observă că au început să-şi piardă puterea.

2. Mobilul nu trebuie lăsat la încărcat peste noapte. Din acelaşi motiv de mai sus, e recomandat ca telefonul să nu stea atât de multe ore în priză. Bateria "se stresează" şi suprasolicita dacă stă la încărcat atât de mult timp.

3. Mobilul nu trebuie încărcat până la 100%. Poate ţi se pare ciudat, dar e mai bine să îţi laşi telefonul în priză puţin câte puţin, până ajunge treptat aproape de 100%. În acest fel, bateria nu primeşte un şoc într-o singură sesiune de energizare.

Crezi că ţi-a accesat cineva fişiere din computer? Iată cum poţi afla cine a intrat în calculatorul tău şi când... Cuburi care se transformă în console de jocuri. Cum vor arăta telefoanele mobile ale viitorului...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri